top of page

Vanliga frågor - Bröllopsblommor à la BloomspourMoi

Ni är även varmt välkomna att höra av er direkt till oss med era frågor

info@bloomspourmoi.com

Vem passar tjänsten att beställa direkt från menyn bäst för?

Att beställa från menyn passar bäst för par som vill ha en enkel lösning till bröllopsblommor och är glada över att lämna designdetaljerna till oss.

Varför är menyn begränsad?

Menyn innehåller de mest populära bröllopsblommorna. För önskemål om fler arrangemang kontakta oss!

Vad händer om jag vill ha en mer detaljerad konsultation?

Om ni vill ha en närmare kontakt med er florist och har specifika önskemål så berätta gärna det! Vi tar då gärna fram en offert till er istället.

Menyn á la BloomspourMoi är designad för att vara väldigt enkel och transparent för er att beställa online. Ni väljer vilka arrangemang ni vill ha och i vilken prisklass. Ni berättar vilket färgtema ni har valt och inkluderar inspirationsbilder/moodboard så designar vi era bröllopsblommor i studion och levererar de efter överenskommelse på er dag! Enkelt! 

Vad händer om vi vill ha en båge eller annat blomsterarrangemang?

Vi skapar gärna personliga arrangemang speciellt framtagna för er dag! Bågar, större bordsdekorationer och ceremoniblommor tar vi fram offerter för efter konsultation. Kom i kontakt med oss här.

Kan vi hämta våra blommor själva hos er?

Anledningen till varför vi levererar era bröllopsblommor är för att era bröllopsblommor kan vara sköra och vi vill att de ska komma fram till er i perfekt skick. Att transportera blommor kräver tid, kunskap och inte minst plats i bilen, så vi tar gärna hand om det för er.

När bör jag beställa bröllopsblommorna?

Vi börjar boka bröllop ungefär ett år i förväg, men tar ofta emot bokningar mycket närmare inpå datumet också!

Bordsdekoration.jpg

Fotograf: Maria Wideman

Kan ni återskapa en bukett från en bild vi förser er med?

Vi hämtar absolut inspiration från bilder, mood boards, färgpaletter, men varje brudbukett vi skapar har sitt eget uttryck. Vi skapar inga "kopior". Du och din partner har en unik historia och vi är så glada över att få vara en liten del av er dag genom att tolka er!

Vad händer om jag vill ha något mindre extra som inte finns på menyn? Exempelvis hårblommor eller hårkrans.

Inkludera önskemålet i er beställning så återkommer vi med prisuppgift.

2 Brides Photography.jpg

Fotograf: 2Brides

När blir bokningen bindande? 

Bokning av Bröllopsblommor à la BloomspourMoi blir bindande när första betalning är gjord.

När/hur sker betalning?

Betalning sker via swish i två/ev tre omgångar. Vid bokning betalas bokningsavgift och 60 dagar innan bröllopsdatumet betalas resterande minimibelopp. Senast 30 dagar efter ert bröllop betalas ev resterande belopp. Vid bokning av bröllopsblommor inom 60 dagar sker betalning i en/ev två omgångar. Hela minimibeloppet för att säkra bokningen och senast 30 dagar efter betalas ev resterande belopp.

Vadå minimibelopp?

I offerter sätter jag ett prisspann på varje arrangemang där minimibeloppet är vad vi behöver som minst för att genomföra era önskemål av blommor, om än en enkel version. Mot maxbeloppet har vi möjlighet att skapa det absolut finaste vi kan för er, maxbeloppet kommer vi inte behöva gå över. Det är även för att blommornas priser kan ändras från dag till dag och ibland hittar vi den där perfekta blomman när hela inköpet redan är gjort, då är det fint att ha utrymme för att ta med även den! Ni har full kontroll att ändra maxbeloppet så att det känns bra för er.

Kan jag få pengarna tillbaka om jag ändrar mig?

Vid avbokning senast 61 dagar innan angivet bröllopsdatum tar vi bort den sista betalningen/arna. Betalningar är ej återbetalbara.

När och hur levereras våra bröllopsblommor?

Leverans sker enligt överenskommelse. Vi fastställer alla detaljer kring leveransen under konsultation eller avstämningsmötet ungefär 4-8 veckor innan ert bröllopsdatum.

Vart levererar ni?

Vi tar uppdrag i hela Sverige.

i n s t a g r a m

@bloomspourmoi

bottom of page