Vanliga frågor - Bröllopsblommor à la BloomspourMoi

Ni är även varmt välkomna att höra av er direkt till mig med era frågor

Vem passar tjänsten att beställa direkt från menyn bäst för?

Bröllopsblommor á la BloomspourMoi passar bäst för par som vill ha en enkel lösning till bröllopsblommor och är glada över att lämna designdetaljerna till mig.

Varför är menyn begränsad?

Menyn innehåller de mest populära bröllopsblommorna. För önskemål om fler arrangemang kontakta mig!

Vad händer om jag vill ha en mer detaljerad konsultation?

Om ni vill ha en närmare kontakt med er florist och har specifika önskemål så berätta gärna det! Jag tar då gärna fram en offert till er istället.

Menyn á la BloomspourMoi är designad för att vara väldigt enkel och transparent för er att beställa online. Ni väljer vilka arrangemang ni vill ha och i vilken prisklass. Ni berättar vilket färgtema ni har valt och inkluderar inspirationsbilder/moodboard så designar jag personligen era bröllopsblommor i min studio och levererar de efter överenskommelse på er dag! Enkelt! 

Vad händer om vi vill ha en båge eller annat blomsterarrangemang?

Jag skapar gärna personliga arrangemang speciellt framtagna för er dag! Bågar, större bordsdekorationer och ceremoniblommor tar jag fram offerter för efter konsultation. Kom i kontakt med mig här.

Kan vi hämta våra blommor själva hos er?

Om ni vill det, absolut! Anledningen till varför jag erbjuder och rekommenderar leverans är för att era bröllopsblommor kan vara sköra och jag vill att de ska komma fram till er i perfekt skick. Att transportera blommor kräver tid, kunskap och inte minst plats i bilen, så jag tar gärna hand om det för er. Är det däremot endast t ex buketter och corsage så är det inga problem för er att hämta själva!

_CA11678.jpg

När bör jag beställa bröllopsblommorna?

Jag börjar boka bröllop ungefär ett år i förväg, men tar ofta emot bokningar mycket närmare inpå datumet också!

Kan ni återskapa en bukett från en bild vi förser er med?

Jag hämtar absolut inspiration från bilder, mood boards, färgpaletter, men varje brudbukett jag skapar har sitt eget uttryck. Jag skapar inga "kopior". Du och din partner har en unik historia och jag är så glad över att få vara en liten del av er dag genom att tolka er!

Vad händer om jag vill ha något mindre extra som inte finns på menyn? T ex hårblommor eller hårkrans.

Inkludera önskemålet i er beställning så återkommer jag med prisuppgift!

_CA11654.jpg

När blir bokningen bindande? 

Bokning av Bröllopsblommor à la BloomspourMoi blir bindande när första betalning är gjord.

När/hur sker betalning?

Betalning sker via swish i två/ev tre omgångar. Vid bokning betalas halva minimi/beloppet och 60 dagar innan bröllopsdatumet betalas resterande minimi/belopp. Senast 14 dagar efter ert bröllop betalas ev resterande belopp. Vid bokning av bröllopsblommor inom 60 dagar sker betalning i en/ev två omgångar. Hela minimi/belopp för att säkra bokningen och senast 14 dagar efter betalas ev resterande belopp.

Vadå minimibelopp?

I offerter sätter jag ett prisspann på varje arrangemang där minimibeloppet är vad jag behöver som minst för att genomföra era önskemål av blommor, om än en enkel version. Mot maxbeloppet har jag möjlighet att skapa det absolut finaste jag kan för er, maxbeloppet kommer jag inte behöva gå över. Det är även för att blommornas priser kan ändras från dag till dag och ibland hittar jag den där perfekta blomman när hela inköpet redan är gjort, då är det fint att ha utrymme för att ta med även den! Ni har full kontroll att ändra maxbeloppet så att det känns bra för er.

Kan jag få pengarna tillbaka om jag ändrar mig?

Vid avbokning senast 60 dagar innan angivet bröllopsdatum tar jag bort sista betalningen. Betalningar är ej återbetalbara.

När och hur levereras våra bröllopsblommor?

Leverans sker enligt överenskommelse. Jag tar kontakt via mejl när er dag börjar närma sig för att fastställa detaljerna kring leveransen. Detta för att se till att leveransen av blommorna passar ert körschema för dagen.

Vart levererar ni?

I  hela Storstockholm. För önskemål om leverans utanför ta gärna kontakt med mig!

i n s t a g r a m

@bloomspourmoi