BloomspourMoi

Tjänster

BloomspourMoi's stil är tidlös. Mina blommor har en modern, luftig trädgårdskänsla. Den imperfekt-perfekta känslan som man märker att det ligger mycket jobb och kärlek bakom. Jag använder mig av närodlade blommor så långt det går under säsongen och har många fantastiska snittblomsodlare som jag samarbetar med. Jag älskar att använda mig av många olika blommor och grönt i varje kreation vilket ger en känsla av många detaljer och just den känslan av ett öga för detaljer, tidlösheten och servicen är vad som urskiljer BloomspourMoi.

MK and  7A Branding-23_websize.jpg

Bröllopsblommor

Intimt som större. Här kan du enkelt få kontakt med mig för att prata om ditt kommande bröllop och de blommor du vill ska förhöja er upplevelse. Vi bokar in en konsultation för att lära känna varandra och hitta vad som blir rätt för just er!

Helgbuketter

Helgbuketten är en härlig blandning av säsongens vackraste ingredienser och mina favoritblommor.

Buketterna är unika från gång till gång och dem är ofta en blandning mellan hållbara och exklusiva blommor.

Levereras på torsdagar, en gång i månaden. Bli prenumerant eller beställ då och då!

Blommor till event

BloomspourMoi är gärna med och skapar blommorna till ditt event. Kom enkelt i kontakt med mig här. Om ni önskar hjälp med att bolla fram förslag är det bland annat något jag kan hjälpa er med!

Blommor till begravning

Få blommor betyder så mycket som blommor till en begravning. Jag känner mig lika ärad varje gång jag får förtroendet att skapa något vackert till ett farväl. Kontakta gärna mig här.

9Z7A1409_websize.jpg

Exklusiva pop-up vigslar

Jag anordnar exklusiva pop-up vigslar tillsammans med Karolina från Wahlman Weddings under vårt systerbolag Atelier M&K.

En exklusiv pop-up vigsel är ett bröllop i liten skala där vi tar hand om allt från blommor och dekorationer till vigselförrättare, fotograf och koordinator för att kunna erbjuda paren som gifter sig en fantastisk upplevelse från början till slut.

Atelier M&K

BloomspourMoi och Wahlman Weddings systerbolag.

I Atelier M&K anordnar vi utöver pop-up vigslar även bla event, workshops och tar stylinguppdrag. 

www.byateliermk.com

Session with Madeleine-2.jpg

"Bra service, fantastiskt resultat och bröllopsbuketten överträffade mina höga förväntningar! Fick otaliga kommentarer om hur vacker buketten var och jag kan bara hålla med. Jag är så nöjd!"