BloomspourMoi

Tjänster

BloomspourMoi's signaturstil är tidlös och romantisk. Arrangemangens designs har en modern, luftig trädgårdskänsla som man märker att det ligger mycket jobb och kärlek bakom. Under säsongen används närodlade blommor i första hand och BloomspourMoi har många fantastiska snittblomsodlare som samarbetspartners. Genom att personligen välja varje blomma kan vi hitta unika sorter och naturliga färgpaletter som sätter tonen för ert bröllop eller event. Ögat för detaljer och servicen är vad som urskiljer BloomspourMoi.

Vi bokar gärna in en konsultation så tar vi fram en personlig offert till er. Mejla till info@bloomspourmoi.com eller gå via nedan länkar.

MK and  7A Branding-23_websize.jpg

Intimt som större. Här kan du enkelt få kontakt med oss för att prata om ert kommande bröllop. Vi bokar in en konsultation för att lära känna varandra lite innan vi sätter ihop en personlig offert till er.

Är man ute efter enklare arrangemang som brudbukett, tärnbukett, corsage och/eller minivaser kan man beställa direkt från menyn av bröllopsblommor!

Helgbukett.JPG

Helgbuketten är en härlig blandning av säsongens vackraste ingredienser och BloomspourMoi's favoritblommor.

Buketterna är unika från gång till gång och dem är ofta en blandning mellan hållbara och exklusiva blommor.

Levereras på torsdagar, i slutet på månaden. Bli prenumerant eller beställ då och då!

MK and  7A Branding-6_websize.jpg

BloomspourMoi är gärna med och skapar blommorna till ditt event. Kom enkelt i kontakt med oss här för att boka.

ECCE040B-847D-4DDB-ABF2-08189494AFA6.JPG

Det är otroligt betydelsefullt att få skapa blommor till en begravning. Kom enkelt i kontakt med oss här för att boka.

9Z7A1409_websize.jpg

Madeleine anordnar exklusiva pop-up vigslar tillsammans med Karolina från Wahlman Weddings under systerbolaget Atelier M&K.

En exklusiv pop-up vigsel är ett bröllop i liten skala där vi tar hand om allt från blommor och dekorationer till vigselförrättare, fotograf och koordinator för att kunna erbjuda paren som gifter sig en fantastisk upplevelse från början till slut.

MK and  7A Branding-35_websize.jpg

BloomspourMoi och Wahlman Weddings systerbolag.

I Atelier M&K anordnar vi utöver pop-up vigslar även bla event, workshops och tar stylinguppdrag. 

www.byateliermk.com

Session with Madeleine-2.jpg

"Bra service, fantastiskt resultat och bröllopsbuketten överträffade mina höga förväntningar! Fick otaliga kommentarer om hur vacker buketten var och jag kan bara hålla med. Jag är så nöjd!"

-Lovisa, brud 2021