• Madeleine

Lär känna Madeleine som äger BloomspourMoi


Jag som driver BloomspourMoi heter Madeleine och jag är så tacksam över att jag får skapa buketter och arrangemang med mitt egna (!) företag att det är löjligt!! Så stolt över mig själv som tog steget förra året 🤍


Jag är uppvuxen ute på landet norr om Stockholm, är en ”varannan vecka-unge” sen jag var 2 år gammal. Är väldigt nära hela min familj och nästan hela gänget är entreprenörer inom olika områden, mest i hästbranschen. Fullblodsuppfödning och hästsportsbutik, men även säkerhets och reklambranschen, vilket har gjort att jag nog alltid velat bli egen!


När jag inte skapar med blommor så sitter jag mycket med det administrativa såklart, allt är nytt så jag lär mig medans jag gör. Tycker att i princip allt är roligt (t.o.m. konteringen till bokföringen🤯) så det fungerar bra! Försöker även ta mig ut på så många promenader jag kan!


Annars så umgås jag med min sambo som jobbar hemifrån sen ett år tillbaka ungefär, det är löjligt mysigt att få ha honom hemma hela dagarna 🥰 och med våra tissetasser Gunnar och Iris, som brukar göra entré på mina stories ibland 🐈🐈


Utöver blommor så tycker jag även att vin är roligt! Är halvt utbildad sommelier så hoppas kunna fortsätta den linjen i framtiden- testa dock inte mina kunskaper tack 🙈 det är verkligen en konst man måste underhålla! (Vilket jag tyvärr inte har gjort) Blommorna tog mitt hjärta så jag djupdök i det istället 🤍🌸🥂🌞


Ser fram emot att få skapa blommor i alla former till just dig! Undrar du över något är det bara att slänga iväg ett meddelande, mejl eller slå en signal. Jag gör mitt bästa för att vara så snabb möjligt med att svara 🌞

/Madeleine

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla