Frida_Furberg_photographer_TheNutHouse_1

Fotograf: Frida Furberg

"Blommor för mig"  "Blommor av mig"

 

Om BloomspourMoi

BloomspourMoi är ett personligt företag som tror på magin med blommor och att ögonblick är viktiga! 

Jag har levererat buketter och gjort bröllopsblommor sedan April 2020, från min lilla hörna i Birkastan.

Utöver att jag skapar alla blomsterarrangemang så levererar jag även allt personligen i Stockholmsområdet. Designar efter önskemål och beställningar. Oavsett tillfälle kan mina blomsterarrangemang förmedla kärlek, glädje eller uttrycka en sorg. Jag tror verkligen att en vacker blombukett kan förgylla allas dag!

Jag vill att ni likväl ska kunna ta kontakt med mig för en simpel fråga som för en större beställning. Det finns inga dumma frågor och jag finns här för er!

Jag som startade BloomspourMoi heter Madeleine, är en glad människa som är passionerad över att skapa unika, personliga arrangemang. Speciellt bröllopsblommor! Något som får ens hjärta att slå ett extra slag!

Jag är utbildad florist och har innan jag startade BloomspourMoi varit anställd i floristbutiker i och runt Stockholm. 

Kundkontakten är något av det bästa jag vet och är därför alltid öppen för frågor och samtal. Det är något som jag värderar högt och hoppas förmedla tydligt med BloomspourMoi! 

Florist med mycket hjärta och en gnutta magi helt enkelt!

"Tror ingen annan kan skapa blommor på det viset som hon kan. Det märks att hon älskar sitt jobb och lägger ner tid och omtanke på allt hon gör"

PUBLISHED_badge.png

Jag kan med stolthet berätta att BloomspourMoi har blivit publicerade av Sisters in law två gånger!

Klicka på knapparna nedan om ni vill läsa artiklarna:

Stort tack till fotograferna Sofia BeijerMalin NorlenBirgit WalshJosef PeyreSofia PavlenkoEmma Eriksson och Frida Furberg för de fina bilderna på hemsidan!