top of page
Om BloomspourMoi

BloomspourMoi erbjuder vackert designade, personliga blommor för ert bröllop! Studion är baserad i Vasastan, Stockholm men tar  bröllopsuppdrag i hela Sverige.


BloomspourMoi's stil är tidlös, modern och har ofta en luftig trädgårdskänsla. Den operfekt-perfekta känslan som man märker att det ligger mycket jobb och kärlek bakom. Närodlade blommor är något vi använder oss av så långt det går under säsongen och BloomspourMoi har många fantastiska snittblomsodlare som samarbetspartners.
Vi älskar att använda oss av många olika blommor och grönt i varje kreation vilket ger en känsla av mycket detaljer. Just den känslan, ett öga för detaljer och servicen är vad som urskiljer BloomspourMoi.

Jag, BloomspourMois ägare och florist, heter Madeleine och det är mig du får kontakt med när du mejlar eller ringer. Jag startade BloomspourMoi år 2020 för att jag tyckte att Sverige låg efter i utvecklingen när det kommer till bröllopsblommor och hur dessa traditionellt "ska" se ut. Jag har därför utvecklat BloomspourMoi för att pusha dessa gränser vilket har landat i vår specialitet som är personliga arbeten i den romantiska trädgårdskänslan med många detaljer.

Jag är en glad och varm människa som är passionerad över att skapa unika, personliga och framförallt VACKRA arrangemang. Speciellt bröllopsblommor.

Något som får ens hjärta att slå ett extra slag helt enkelt!

Jag är utbildad florist och har innan jag startade BloomspourMoi varit anställd i floristbutiker i och runt om Stockholm. 

BloomspourMoi
"Blommor för mig" -"Blommor av mig"

"Tror ingen annan kan skapa blommor på det viset som hon kan. Det märks att hon älskar sitt jobb och lägger ner tid och omtanke på allt hon gör."

- Johanna, brud 2020

Session with Madeleine-2.jpg

i n s t a g r a m

@bloomspourmoi

bottom of page