press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
Om BloomspourMoi

BloomspourMoi erbjuder vackert designade, personliga blommor för många olika tillfällen. Studion är baserad i Vasastan, Stockholm men tar bröllopsuppdrag i hela Sverige.


BloomspourMoi's stil är tidlös, modern och har ofta en luftig trädgårdskänsla. Den imperfekt-perfekta känslan som man märker att det ligger mycket jobb och kärlek bakom. Närodlade blommor är något jag använder mig av så långt det går under säsongen och har många fantastiska snittblomsodlare som jag samarbetar med. Jag älskar att använda mig av många olika blommor och grönt i varje kreation vilket ger en känsla av mycket detaljer. Just den känslan av ett öga för detaljer och servicen är vad som urskiljer BloomspourMoi.

BloomspourMoi är ett personligt företag som tror på magin med blommor och att ögonblick är viktiga.

Jag, BloomspourMois ägare och florist, heter Madeleine och det är mig du får kontakt med när du mejlar eller ringer. Jag är en glad och varm människa som är passionerad över att skapa unika, personliga och framförallt VACKRA arrangemang. Speciellt bröllopsblommor. Något som får ens hjärta att slå ett extra slag helt enkelt!

Jag är utbildad florist och har innan jag startade BloomspourMoi varit anställd i floristbutiker i och runt om Stockholm. 

BloomspourMoi
"Blommor för mig" "Blommor av mig"

"Tror ingen annan kan skapa blommor på det viset som hon kan. Det märks att hon älskar sitt jobb och lägger ner tid och omtanke på allt hon gör."

Also seen in

Session with Madeleine-2.jpg
PUBLISHED_badge.png
Allt om bröllop logga
bröllopsplanerare badge.png

i n s t a g r a m

@bloomspourmoi