OMDÖMEN

port.brudparskogsväg3.jpg

"Madeleine gjorde ett fantastiskt jobb med våra bröllopsblommor! Hon lyssnade på vår vision och skapade något helt magiskt. Madeleine är en otroligt duktig florist som är lyhörd för kundens önskemål och flexibel för ändringar vilken är underbart när man planerar ett bröllop!"

- Sarah

image8.jpeg

"Madeleine gjorde alla blommor på vårat bröllop, brudbukett, tärnornas blomsterkransar, killarnas corsage och bordsdekorationer. Och allt va så fantastiskt vackert! Madeleine va lyhörd och proffsig och förstod precis min vision av blommorna. Tror ingen annan kan skapa blommor på det viset som hon kan. Det märks att hon älskar sitt jobb och lägger ner tid och omtanke på allt hon gör"

-Johanna

"Madeleine är en riktig konstnär med tålamod!

Tack att du fixa den fantastiska brudbukett utifrån min förvirrade beskrivning. Brud- och tärnbuketten och de två corsages hade inte kunnat bli finare och mer passande för vårt lantliga tema.

Den som är ute efter en spretig, fantasifylld, romantisk men ändå tuff bukett för bra pris, seriöst då har ni hittat rätt!"

- Fadime 

WFO-72_Portra400.jpg

"Blev rekommenderad BloomspourMoi av en bekant och är otroligt nöjd. Från första kontakt till leverans har allt skötts fläckfritt och blommor samt corsage till vår vigsel blev precis som vi önskade."

- Hanna

"Jag har fått äran att tagit del utav Madeleines fantastiska blomsterarrangemang flera gånger! Hon levererar alltid de vackraste blommorna man kan tänka sig, allt ifrån helgbuketten till brudbuketter, corsage och workshopsblommor! Hon är ett proffs ut i fingertopparna och fångar alltid upp en känsla och vision i det hon skapar."

- Elin