top of page

Köpvillkor

Beställning Helgbukett.

Helgbuketten beställs i förväg vilket gör att jag kan handla exakt så mycket blommor jag behöver för den veckans leveranser. Denna leveransmodell gör att jag kan erbjuda ett längre vasliv för blommorna hemma hos dig som kund. Det gör även att blomstersvinnet är minimalt.

Beställning sker via hemsidan under Helgbukett. Beställningen är bindande först när betalningen är gjord och bekräftad vilket sker i samband med beställning. Är beställaren under 18 år krävs målsmans godkännande. 

Beställ senast tisdag samma vecka som leverans.

Vid vissa tillfällen kan BloomspourMoi ta emot beställningar för leverans andra dagar. Vid dessa tillfällen kan leveransavgift och minimipris vara annan än för Helgbuketten.

Leverans Helgbukett.

Leverans sker en torsdag i slutet på månaden (med extra insatta leveransdatum då och då) mellan kl 08.00 och 20.00. För exakta datum kika under Helgbuketten.

Levererar i Stockholmsområdet.

Leverans prenumeration: Gratis.

Leverans inom tullarna: 50 kr.

Leverans upp till 45 min bort från Norrbackagatan 20, utanför tullarna: 80 kr.

Leverans bortom 45 min: efter förfrågan.

Exakt leveranstid kan ej garanteras, även om Madeleine säger att hon ska göra sitt bästa.

Om ingen är hemma ställs buketten utanför dörren.

Buketterna är alltid väl paketerade med blött om stjälkarna. Jag rekommenderar att läsa mina skötselråd.

BloomspourMoi ringer inte mottagaren i förväg om inte det specificeras vid beställning. Om det önskas så ringer jag två dagar innan leverans.

Leverans sker till adress som angetts vid beställning, om adressen har portkod behöver den anges vid beställning.

Om angiven information inte stämmer eller uteblivit och leverans pga detta inte kan genomföras avsäger BloomspourMoi sig ansvaret och ingen återbetalning görs. Jag ringer beställaren en gång för att försöka åtgärda detta men får jag ingen kontakt då tar jag med mig buketten tillbaka. Beställaren/mottagaren kan då välja att jag levererar en gång till mot en högre leveranskostnad alternativt om ni hellre vill hämta buketten på Norrbackagatan 20 efter överenskommelse. Det är samma bukett som levereras igen/hämtas, detta kan medföra kortare hållbarhet då buketten ev kommer fram till mottagaren senare. 

Betalning och eventuell uppskjutning/uppsägning av prenumeration samt engångsbeställning Helgbukett.

All betalning sker i förskott.

Betalning sker i samband med beställning via swish till nummer 123-323 31 37 vid beställning. Kvitto skickas via mejl. Om betalning ej sker i samband med beställning räknas ej lagd order.

Vid prenumeration sker betalning månadsvis via swish, påminnelse via mejl skickas ut i förväg.

Prenumerationen är löpande men har ingen uppsägningstid.

Uppsägning av prenumeration görs via mejl till info@bloomspourmoi.com senast måndag kl 18:00 samma vecka som leverans.

Vid för sen uppsägning sägs prenumerationen upp månaden efter.

Uppskjutning av leverans/avboka ett engångsköp görs via mejl till info@bloomspourmoi.com senast måndag kl 18.00 samma vecka som leverans.

Vid för sen uppskjutning/avbokning görs ingen återbetalning.

Priserna som anges av BloomspourMoi är i svenska kronor och inklusive moms om inte något annat påtalas.

Antalet stjälkar i buketterna varierar pga varierande priser men värdet består och jag garanterar en vacker bukett!

Reklamation/ångerrätt Helgbukett.

Distansköplagen gäller inte varor som snabbt kan försämras och gäller därför inte för blommor, därför finns det ingen möjlighet att ångra sitt köp efter blommorna blivit inhandlade. Sista dagen att ångra sitt köp är måndagen samma vecka som leverans sker.

Jag vill dock alltid att mina kunder ska vara nöjda! Om buketten mot förmodan inte motsvarar dina förväntningar ber jag dig mejla info@bloomspourmoi.com med tydliga bilder samt en förklaring av vad du inte är nöjd med + en beskrivning på hur du har tagit hand om blommorna senast två dagar efter leverans.

Det finns alltid en risk för oväntade yttre faktorer som kan försämra hållbarheten då blommor är levande ting och olika snittblommor håller olika länge. Vissa står i fem dagar medans andra står i över tre veckor och helgbuketterna från BloomspourMoi är en blandning mellan just exklusiva och hållbara blommor. För bäst och längst hållbarhet rekommenderar jag att följa mina skötselråd.

GDPR

I samband med bokning/beställning godkänner ni att BloomspourMoi får använda era uppgifter för att fullfölja er bokning/beställning.

Ni godkänner att era kontaktuppgifter får användas i samband med återkoppling och leverans/upphämtning av eventuella produkter.

Ni godkänner att mejladresser ni lämnar hamnar på BloomspourMoi's mejllista för att låta er ta del av framtida erbjudanden, tips och inspiration.

I enlighet med personuppgiftslagen har ni rätt att ta del av informationen BloomspourMoi har om er och få era uppgifter rättade, raderade eller blockerade.

BloomspourMoi lämnar inte ut er information till någon utan er tillåtelse att göra så.

Till helgbuketten
bottom of page