Brudbukett

Vi ser fram emot er förfrågan och att höra mer om ert kommande event!
Läs även om de andra tjänsterna vi erbjuder nedan.

Kontorstider är måndag-tisdag 10:00-16:00
Om ni inte får svar inom ett par dagar finns risken att formuläret inte gick igenom, skicka då gärna ett mejl också till info@bloomspourmoi.com!

Fyll i nedan formulär

ANDRA TJÄNSTER

vi erbjuder

01

BEGRAVNING

02

HELGBUKETT

03

EVENT

01. Det är otroligt betydelsefullt att få skapa blommor till en begravning. Boka en konsultation för att prata om arrangemangen ni önskar beställa eller hör av er via formuläret ovan.

02. Helgbuketten är en härlig blandning av säsongens vackraste ingredienser och BloomspourMoi's favoritblommor. Buketterna är unika från gång till gång och dem är ofta en blandning mellan hållbara och exklusiva blommor.

Levereras nästsista/sista torsdagen i månaden.

Beställ genom att kontakta mig på mejl info@bloomspourmoi.com med adress, namn, portkod och telefonnr. Buketter för 450, 650, 950 och 1500 kr.

Betalning sker via swish till nummer 123-323 31 37 i samband med beställning. Meddelande i swishen: mejladress för kvittot.

Kvitto skickas via mejl. Summa: helgbukettens pris + leveransavgift (50 kr inom tullarna, 80 kr utanför upp till 45 min bort, bortom det efter förfrågan) Bli prenumerant så bjuder jag på leveransavgiften!

Viktigt att uppgifterna stämmer för att leveransen ska kunna genomföras,
såsom portkod mm. Du godkänner att buketten lämnas utanför dörren om mottagaren inte är hemma. Fullständiga köpvillkor här.

Läs Madeleine's skötselråd för bäst hållbarhet.

03. BloomspourMoi är gärna med och skapar blommorna till ert event. Boka en konsultation för att prata om ert event samt vad ni önskar för arrangemang!

i n s t a g r a m

@bloomspourmoi