Köpvillkor

Helgbuketten

 

Helgbuketten beställs i förväg vilket gör att jag kan handla exakt så många blommor jag behöver för den veckans leveranser. Denna leveransmodell gör att jag kan erbjuda dig bättre hållbarhet, ett längre vasliv för blommorna hemma hos dig som kund. Det gör även att blomstersvinnet är minimalt och vid de få tillfällen något blir över tar jag tillvara på det bäst det går, exempelvis genom att torka blommorna, istället för att slänga.

 

Beställning 

Beställning sker via hemsidan under Helgbuketten. Beställningen är bindande först när betalningen är gjord och bekräftad. Är beställaren under 18 år krävs målsmans godkännande. 

Beställ senast onsdag för leverans samma vecka (om jämn vecka).

Vid vissa tillfällen kan BloomspourMoi ta emot beställningar för leverans andra dagar än fredagar jämna veckor. Vid dessa tillfällen kan leveransavgift och minimipris vara annan än för Helgbuketten.

Leverans

Leverans sker på fredagar jämna veckor (med extra insatta leveransdatum då och då) mellan kl 08.00 och 20.00.

Exakt leveranstid kan ej garanteras, även om Madeleine säger att hon ska göra sitt bästa.

Om ingen är hemma ställs buketten utanför dörren.

Buketterna är alltid väl paketerade med blött om stjälkarna. Jag rekommenderar att läsa mina skötselråd.

Jag levererar till adressen ni har angett vid beställning, om adressen har portkod behöver den anges vid beställning. Om portkoden inte stämmer eller utblivit försöker jag ta kontakt med beställaren eller mottagaren. Får jag inte tag i någon tar jag med mig buketten tillbaka.Beställaren kan då välja att jag levererar en gång till mot en leveranskostnad på 100 kr alternativt om ni hellre vill hämta buketten på Norrbackagatan efter överenskommelse. Det är samma bukett som levereras igen/hämtas, detta kan medföra kortare hållbarhet då buketten ev kommit fram till mottagaren senare. 

Vid felaktiga leveransuppgifter avsäger jag mig ansvaret.

Ingen återbetalning görs.

Vid eventuell försening utom min kontroll är jag ej ersättningsskyldig.

Betalning och eventuell avbokning/uppsägning av prenumeration.

All betalning sker i förskott.

Betalning sker i samband med beställning via swish till nummer 123-323 31 37 vid beställning. Kvitto skickas via mejl.

Vid prenumeration sker betalning månadsvis via faktura som skickas ut efter den 25e med sju dagars betalningsvillkor.

Skjuta upp leverans/avboka ett engångsköp görs via mejl till info@bloomspourmoi.com senast måndag kl 10.00 samma vecka som leveransen.

Vid för sen uppskjutning/avbokning görs ingen återbetalning.

Uppsägning av prenumeration görs via mejl till info@bloomspourmoi.com senast den 25e varje månad.

Vid för sen uppsägning sägs prenumerationen upp månaden efter.

Priserna som anges av BloomspourMoi är i svenska kronor och inklusive moms om inte något annat påtalas.

Antalet stjälkar i buketterna varierar pga varierande priser men värdet består och jag garanterar en vacker bukett!

Garanti/reklamation.

Jag vill att alla mina kunder ska vara nöjda med sina köp så därför erbjuder jag 5 dagars garanti på snittblommorna om inte annat påtalas såsom, men inte begränsat till, kort hållbarhet eller vid specialbeställning av känsliga blommor.

Det finns alltid en risk för oväntade yttre faktorer som kan försämra hållbarheten då blommor är levande ting. För bäst och längst hållbarhet rekommenderar jag att följa mina skötselråd.

Om någon blomma är av bristfällig kvalitet, reklamera det via mejl till info@bloomspourmoi.com bifoga en tydlig bild på buketten samt beskriv problemet, senast fyra dagar efter leverans. Efter godkänd reklamation ser jag till att ersätta dig med extra blommor vid nästa leverans. Jag kan komma att ta kontakt med dig via telefon för att få en bättre bild av vad som har gått fel, om det behövs.

Ni bokar en bukett/arrangemang från BloomspourMoi för min stil och kan inte kräva pengarna tillbaka för det.

Övrigt gällande villkor

Vi reserverar oss mot eventuella tryckfel i, men inte begränsat till, information, bilder och liknande.

Om exempelvis beställning på en helgbukett har lagts men den är slutsåld den veckan kontaktas kund för att lösa det på bäst sätt.

Vi förbehåller mig rätten att se över och göra ändringar i dessa villkor för att möta förväntningar, förändringar i företaget eller regler och uppdatering av betalningsmetoder. För kund gäller de villkor som var vid bokningstillfället såvida de inte bryter mot eventuella nya lagar eller rekommendationer. 

GDPR

I samband med bokning/beställning godkänner ni att BloomspourMoi får använda era uppgifter för att fullfölja er bokning/beställning.

Ni godkänner att era kontaktuppgifter får användas i samband med återkoppling och leverans/upphämtning av eventuella produkter.

Ni godkänner att mejladresser ni lämnar hamnar på BloomspourMoi's mejllista för att låta er ta del av framtida erbjudanden, tips och inspiration.

I enlighet med personuppgiftslagen har ni rätt att ta del av informationen BloomspourMoi har om er och få era uppgifter rättade, raderade eller blockerade.

BloomspourMoi lämnar inte ut er information till någon utan tillåtelse att göra så. 

Bilder och publicering

Som kund till BloomspourMoi ger du mig rätt att använda bilder som innehåller mina produkter/tjänster och som publicerats på sociala medier, hemsidor, liknande. 

Länkar

Det finns länkar på hemsidan som tar er till andra hemsidor, när ni trycker på de så lämnar ni BloomspourMoi's hemsida och BloomspourMoi är inte ansvarig för att deras hemsidor är uppdaterade.

Force Majeure

Om leverans förhindras av händelser utanför vår kontroll såsom, men inte begränsat till, brand, storm och översvämning befrias båda parter från ingått avtal.