Bröllopsblommor à la BloomspourMoi

Jag skapar bröllopsblommor som ofta har en luftig, kärleksfull trädgårdskänsla över sig. Jag hämtar inspiration från er, vilka känslor vi vill att blommorna ska förmedla och använder mig av passande ingredienser inom er färgskala för att åstadkomma det.  

Vill ni välja från min meny av bröllopsblommor eller ha hjälp av mig att ta fram en offert speciellt utformad för just er och era behov?

Editorial at Standvågen-40_websize.jpg
MK and  7A Branding-27_websize.jpg

Vet du vilket datum ni ska gifta er? Då är det dags att vi påbörjar samtalet kring era bröllopsblommor!

Fyll gärna i nedan formulär för att komma i kontakt med mig

 

"Madeleine var enormt hjälpsam och lyhörd genom hela planeringsprocessen inför vårt bröllop. Snabb återkoppling och flexibel. Slutresultatet med bukett, corsage samt blomsterarrangemang till bröllopsmiddagen blev helt i vår smak.

Utöver detta är Madeleine trevlig och positiv, rekommenderar henne varmt!"

Vanliga frågor och svar 

Vem passar tjänsten att beställa direkt från menyn bäst för?

Bröllopsblommor á la BloomspourMoi passar bäst för par som vill ha en enkel lösning till bröllopsblommor och är glada över att lämna designdetaljerna till mig.

Varför är menyn begränsad?

Menyn innehåller de mest populära bröllopsblommorna. För önskemål om fler arrangemang kontakta mig!

Vad händer om jag vill ha en mer detaljerad konsultation?

Om ni vill ha en närmare kontakt med er florist och har specifika önskemål så berätta gärna det! Jag tar då gärna fram en offert till er istället.

Menyn á la BloomspourMoi är designad för att vara väldigt enkel och transparent för er att beställa online. Ni väljer vilka arrangemang ni vill ha och i vilken prisklass. Ni berättar vilket färgtema ni har valt och inkluderar inspirationsbilder/moodboard så designar jag personligen era bröllopsblommor i min studio och levererar de efter överenskommelse på er dag! Enkelt! 

Vad händer om vi vill ha en båge eller annat blomsterarrangemang?

Jag skapar gärna personliga arrangemang speciellt framtagna för er dag! Bågar, större bordsdekorationer och ceremoniblommor tar jag fram offerter för efter konsultation. Kom i kontakt med mig ovan!

i n s t a g r a m

@bloomspourmoi