Vanliga frågor - Bröllopsblommor à la BloomspourMoi

Ni är även varmt välkomna att höra av er direkt till mig med era frågor

Vem passar den här tjänsten bäst för?

Bröllopsblommor á la BloomspourMoi passar bäst för par som vill ha en enkel lösning till bröllopsblommor och är glada över att lämna designdetaljerna till mig.

Varför är menyn begränsad?

Menyn innehåller de mest populära bröllopsblommorna. Jag har utformat den för att ge störst intryck under er dag för bäst värde.

Vad händer om jag vill ha en mer detaljerad konsultation?

Om ni vill ha en närmare kontakt med er florist och har specifika önskemål så är det till offertförfrågan ni vill!

Menyn á la BloomspourMoi är designad för att vara väldigt enkel och transparent för er att beställa online. Boka endast datumet eller ta hand om hela beställningen direkt. Ni väljer vilka arrangemang ni vill ha och inkluderar inspiratonsbilder/moodboard i formuläret jag skickar via mejl. Ni berättar vilket färgtema ni har valt, så designar jag personligen era bröllopsblommor i min studio och levererar de på er dag! Enkelt! 

Vad händer om vi vill ha en båge eller annat blomsterarrangemang?

Jag skapar gärna personliga arrangemang speciellt framtagna för er dag! Bågar, större bordsdekorationer och ceremoniblommor är en del av min offertförfrågan tjänst. För att skicka in en offertförfrågan klicka här

Kan vi hämta våra blommor själva hos er?

Om ni vill det, absolut! Anledningen till varför jag erbjuder och rekommenderar leverans är för att era bröllopsblommor kan vara sköra och jag vill att de ska komma fram till er i perfekt skick. Att transportera blommor kräver tid, kunskap och inte minst plats i bilen, så jag tar gärna hand om det för er. Är det däremot endast t ex en brudbukett och corsage så är det inga problem för er att hämta själva!

_CA11678.jpg

När bör jag beställa bröllopsblommorna?

Jag rekommenderar att beställa era bröllopsblommor ungefär sex månader innan er bröllopsdag, men tar ofta emot beställningar närmare inpå datumet också!

Kan ni återskapa en bukett från en bild vi förser er med?

Jag hämtar absolut inspiration från bilder, mood boards, färgpaletter, men varje brudbukett jag skapar har sitt eget uttryck. Du och din partner har en unik historia och jag är så glad över att få vara en liten del av er dag genom att tolka er!

Vad händer om jag vill ha något mindre extra som inte finns på menyn? T ex hårblommor eller hårkrans.

Inkludera önskemålet i er beställning så återkommer jag med prisuppgift!

_CA11654.jpg

När blir beställningen/bokningen bindande? 

Beställning/bokning av Bröllopsblommor à la BloomspourMoi blir bindande när första betalning/handpenning är gjord.

När/hur sker betalning?

Betalning sker via swish i två omgångar. Vid beställning betalas halva beloppet direkt och andra halvan 60 dagar innan bröllopsdatumet. Vid bokning av datum betalas handpenning direkt, kvarvarande belopp betalas 60 dagar innan bröllopsdatum.

Kan jag få pengarna tillbaka om jag ändrar mig?

Vid avbokning fram till 30 dagar innan angivet bröllopsdatum erbjuder vi 50% återbetalning. Inom 30 dagar sker ingen återbetalning. Handpenning/första betalning är ej återbetalbar.

När och hur levereras våra bröllopsblommor?

Jag tar kontakt via mejl när er dag börjar närma sig för att fastställa detaljerna kring leveransen. Detta för att se till att leveransen av blommorna passar ert körschema för dagen.

Vart levererar ni?

I  hela Storstockholm. För önskemål om leverans utanför ta gärna kontakt med mig!