Begravningsblommor à la BloomspourMoi

Få blommor betyder så mycket som blommor till en begravning. Att få förtroendet att skapa något vackert till ett farväl känner jag en otrolig tacksamhet och ära över. 

När jag skapar blommor till en begravning vill jag gärna veta saker som om det finns någon favoritblomma eller färg som betyder lite extra mycket. Om känslan i arrangemanget ska vara mjukt eller naturligt. Om färgglatt känns bäst eller mer dova toner i ljusa färger är rätt väg. Jag tar med mig allt ni vill dela med er av för att hitta de blommorna i säsong som passar bäst för det här uppdraget. Just för att kunna skapa något som för er ska kännas så "bra" och "rätt" som möjligt! Det blir oftast som vackrast när jag får en viss frihet i valet av blommor och hoppas att ni vill ge mig förtroendet att få skapa det här för och från er. Jag gör inga exakta kopior utan varje arrangemang blir unikt.

Begravningshjärta

Beställ här

Fyll i hela eller, om du föredrar att boka in en konsultation så fyll endast i de obligatoriska fälten.

arrow&v

Jag återkommer med prisförslag, om jag har några ytterligare frågor eller förslag på datum vid önskemål om konsultation så snart jag kan. Betalning sker via swish till nummer 123-323 31 37, innan leverans. Kvitto skickas via mejl.

Viktigt att uppgifterna stämmer för att leveransen ska kunna genomföras. Jag levererar ungefär en timme innan begravningen börjar. 

Eventuella handbuketter ber ni den som tar emot er i kyrkan om, de är märkta med beställarens namn.

Eftersom blommor är levande och känsliga i många fall, så kan det ibland hända saker utanför min kontroll. Därför kan jag inte garantera specifika blommor och färger, om något inte är tillgängligt så ersätts det med likvärdig blomma eller det bästa alternativet.

 

"Dina vackra blommor gjorde att begravningen blev precis så ljus och vacker som vi önskade."

i n s t a g r a m

@bloomspourmoi